Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Haziran 2011 Perşembe

Spartacus:Blood and Sand (Yabancı Dizi)


Spartacus:Blood and Sand
Daha önceden film olarakta çekilen ünlü gladyatör Spartacus'ün yaşam öyküsünü ve Roma yaşamını anlatan bir dizi. Spartacus trakyada bir askerdir ve Roma Ordusuyla birlikte Getaelar'la savaşmak için Romalılara katılmıştır. Fakat Romalılardan aldıkları ailelerini koruma güvencesi yerine getirilmediği için isyan edip savaşı terketmiştir. Romalı komutan bir operasyon düzenleyip Spartacus ve karısını kaçırır. Spartacus'ü gladyatörlerle dövüşmesi için arenada öldürülmeye gönderir karısını ise köle olarak satar. Herkes spartacus'ün arenada öleceğini düşünürken o çok iyi bir dövüş çıkartıp Batiatus'un gözüne girer ve onun gladyatör okuluna katılır. Ve bundan sonrada zirveye giden hikaye başlar. Kesinlikle çok kan ve cinsellik içermektedir. Ancak seyir zevki yüksek keyifli bir hikayesi olan dizilerden biridir.

8 Haziran 2011 Çarşamba

Süper Baba (Yerli Dizi)


Süper Baba
Türkiyenin gelmiş geçmiş en sıcak en bizi anlatan dizisi. Babalar günüde yaklaşmışken bu diziyi hatırlatmak iyi bi fikir bence.Fikret(Şevket Altuğ) eşinden boşanmış iki kızı Zeynep ve Mine, oğlu Alim ve anne babasıyla yaşayan büyük bir aile,Fikret herşeyini çocuklarına adamış bir baba. Mahallede en yakın arkadaşı Nihat'ın kızkardeşi İpek'e aşıktır. Gerçi dizinin ilerleyen bölümlerinde Deniz hocaya yani Şevval Sam'a aşık olacaktır. Nihat ve Fikret görebileceğiniz en sıkı iki dost. Dizide anlatılacak o kadar çok hikaye var ki her bölümü ayrı bir mutluluk ayrı bir güzellik içermekte. Eminim izlemekten hoşnut olacağınız bir dizi. Ve bence kesinlikle bir fenomen. Ayrıca zamanın en parlak oyuncularınıda barındıran dizi kalitesiylede kesinlikle farklı bi yerdedir.

6 Haziran 2011 Pazartesi

Gülbeyaz(Yerli Dizi)

Gülbeyaz
2002 yapımı yerli dizi yayınlandığı dönemde her hafta milyonları ekran başına kitliyordu. Şevval Sam ve Nejat İşlerin başrollerinde oynadığı dizide hem eğlenceli hemde fırtınalı bir aşk öyküsü anlatılıyor. Karadenizin iki köklü ailesi olan ve üç kuşaktır birbirlerine düşman olan Demioğulları ve Dursunoğulları ailesinin en son kuşak iki üyesi Gülbeyaz ile Kadir'in aşk hikayelerinin anlatan ayrıca bu iki düşman ailenin arasında geçen olayları anlatan eğlenceli bir dizi. Kadrosunda bir çok yıldız barındıran dizi kalitesiylede göze batıyor.Genç yaşta kaybettiğimiz sanatçı Kazım Koyuncunun Müzikleriyle ayrı bi güzellik kazanmıştır. Bu günlerde tekrardan çekilmesi gündem de olan dizinin yeni bölümleri gelmeden eski bölümlerini izlemenizi tavsiye ederim.