Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Haziran 2011 Cuma

Ezel (Yerli Dizi)




Ezel 
Ömer arkadaşları ve sevdiği kız tarafından ihanete uğramış ve arkadaşlarının yaptığı soygun üzerine yıkılmıştır.Hapise giren Ömer'i paralarını çaldığını sanan adamlar sıkıştırmakta gardiyanlar işkence etmektedir fakat hapishanenin en güçlü adamı Ramiz Dayı (Tuncel Kurtiz) onu kendi himayesi altına alır.Ona intikamını alabilmesi için yeni bir hayat verir. Ezel Bayraktar olarak dışarıda intikamını alması için hertürlü imkanı sağlar. Her bölümde heyecan ve adrenalin üst seviyede olan bir dizi. Bölüm içlerinde Ramiz dayının süprizleride ayrı bir tat ve heyecan katıyor diziye kesinlikle izlemeyenlerin izlemesi gereken bir dizi.

2 Haziran 2011 Perşembe

Sherlock Holmes (Yabancı Dizi)


Sherlock Holmes
2010 Yılının Temmuz ayında gösterime başlayan dizi dedektif dizileri arasında kesinlikle en iyisi.Arthur Conan Doyle'nin yazdığı kitaptan esinlenilerek çekilen dizinin en güzel tarafı kitabın aksine günümüzde geçmesidir. İlk sezon olarak 3 bölüm çekilen dizinin 2. sezonunun çekimlerine başlandı ve en kısa zamanda yayına gireceği açıklandı. Dizide Sherlock ince detaylardan insanların kişiliklerini çıkartabilen özel bi yeteneğe sahip ve ilk bölümde tanıştığı en iyi ve tek arkadaşı James Watson ile birlikte kendisini dedektif diye tanımlayıp İngilterede işlenen cinayetlerde polise olayı çözmede yardım ediyorlar. James eski bir askeri doktordur ve geçmişten gelen tranvalar yaşamaktadır ki Sherlock'unda pek sağlam biri olduğu söylenemez tam birbirlerini bulmuşlar denebilir. İlk sezon için çekilen 3 bölüm soluksuz izlenecek güzellikte. Diziyi alt yazılı olarak izlemenizi tavsiye ederim çünkü o muhteşem İngiliz aksanını duymanızı tavsiye ediyorum diziye güzellik katan bir ayrıntı.

31 Mayıs 2011 Salı

Prison Break (Yabancı Dizi)


Prison Break 
2005 yapımı bu dizi bütün dünyayı sallayan yapımların en başında geliyor. Büyük kardeş olan Lincoln Burrows bir cinayete karışır ve idam cezası alır. Ancak kardeşi  Michael Scofield buna inanmamaktadır ve abisini kurtarmak için bir plan hazırlar ve banka soyuyormuş gibi gösterip hapse abisinin yanına gider. Michael abisinin kaldığı hapishanenin çizimlerini ve kaçış planını bir dövme olarak vücuduna yaptırır. Dizinin en güzel yanı Michael'ın planının muhteşem düşünülmüş olması her bölümde gerilim heyecan üst düzeyde. 4 sezon çevirilen dizi 2009'da final yaptı hiç durmadan uykusuz kalıp sonuna kadar bir solukta izlenebilecek bir dizi izlemenizi tavsiye ederim. 

How I Meet Your Mother (Yabancı Dizi)

How I Meet Your Mother
Ted (Josh Radnor) çocuklarına geçmişte anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmaktadır. Ted in en yakın arkadaşları Marshall (Jason Segel) ,Lily (Alyson Hannigan) Barney(Neil Patrick Harris)'e gerçek aşkı nasıl bulacağını ispatlamaya karar verir ve bu esnada dörtlünün başında türlü hikayeler geçer Ted günün birinde Robin (Cobie Smulders)'le de tanışır fakat hikaye bitmez.Geçmiş ve gelecek arasında bu beş arkadaşın başına gelen komik hikayelerin arasında Ted hep gerçek aşkını aramaktadır. Dizi bütün dünyada beğeniyle izleniyor ve kesinlikle her bölümü gülmekten kırıp geçiriyor. Bir bölüm izleyenin kesinlikle bırakamayacağı bir dizi.