Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Mayıs 2011 Cumartesi

House M. D. (Yabancı Dizi)

House M. D.

Dr. George House tıp konusunda uzmanlaşmış asosyal bir doktordur. Bu çatlak doktor ve ekibi hastaların rahatsızlıklarını çözebilmek için her yola başvuruyolar. House bir kaza sonucunda ayağı topal kalmış ve ayağında ki ağrıyı dindirmek için ağrı kesici almaktadır. Fakat bu ağrı kesiciler zamanla bağımlılık yapmıştır ve hap içmeden duramaz hale gelmiştir. Doktor House'un en önemli özelliği kendini beğenmiş hiç kimseyi umursamaz ve hastalığı bulmak için her şeyi yapabilecek bir doktor olmasıdır. Şu anda 7. sezonu çekilen dizinin sıkı takipçileri bulunmakta. İzlemenizi tavsiye ederim eminim hoşunuza gidecektir.

27 Mayıs 2011 Cuma

Hustle (Yabancı Dizi)

Hustle
Günümüz İngilteresinde geçen hikaye bir dolandırıcı gurubun heyecan dolu maceralarını anlatmakta. Yalnız dolandırıcı dedim diye itici gelmesin kesinlikle prensipleri var. Ve prensipleride her zaman için kolay yoldan çok para kazanmak isteyen paraya zaafı olan insanları dolandırıyorlar.Usta bi dolandırıcı ve çok zeki Mickey Stone liderliğinde yaşlı kurt Albert Stroller, ateşli ve seksi güzel Stacie Monroe, elektronikte ve sahada iş bitirici Ash Morgan ve Mickey kadar zeki büyük bi dolandırıcı olmak isteyen Danny Blue. Bu beşlinin inanılmaz sürükleyici ve sonraki her dakikada acaba ne olacak diye beklenilen bir dizi. Dizi Mickey'in hapisten çıkmasıyla başlıyor eski ekibini ufak ufak toplayıp büyük iş yapmak istiyor emeklilik için ama emeklilik olayı öyle çokta kısa bi süre içinde olacak gibi durmuyor çünkü bu işi çok seviyor. İlk bölümden son bölüme kadar soluksuz izlenilebilecek güzellikte ve favori dizilerim arasında tavsiye ettiğim bir dizidir.

Supernatural (Yabancı Dizi)


Supernatural 
Sam ve Dean Winchester kardeşlerin doğa üstü yaratıklar melekler ve iblislere karşı insanları ve dünyayı korumalarını ve bu işi yaparken başlarına gelenleri anlatan bir macera ve fantastik dizi. Sam ve Dean babadan avcı denilen ve iblisleri avlayan bir mesleğe sahipler. Babaları bu iki kardeşi çok ufakken terk etmiş ve onlarda babalarından kalan izler ve ip uçlarıyla hem babalarının akıbetini arıyorlar hemde babalarının bıraktığı işi devam ettiriyorlar. 6 sezon çekilen dizinin her bölümü soluksuz izlenebiliyor ve her bölümde önceki bölümlerden devam eden konular var.Türk inanışlarına tam olarak uymasada bu yönden bakmayıp tamamen tarafsız olarak izlerseniz beğeneceğinize eminim. Eğer başlarsanız müptelası olabileceğiniz bir dizi olarak size şiddetle tavsiye ediyorum.

26 Mayıs 2011 Perşembe

Burn Notice (Yabancı Dizi)


Burn Notice
Eski bir CIA ajanı olan Michael Westen atılma emri gelidikten sonra CIA tarafından miami şehrine sıkıştırılır ve burdan sonra macera başlar. Eski sevgilisi ve iş arkadaşı Fiona Glenanne, eski FBI ajanı Sam Axe ve baş belası bir anne Madeline Westen ile aynı şehirde hem onu yakanların kim olduğunu aramakta hemde para kazanmak için ufak işler yapmaktadır. Dizinin en güzel yanı her bölümde Micheal'ın ajanlıkla ilgili bilgiler vermesi ve neyi neden yaptığını anlatması sanırım. İzleyene ajanlığın bazen güzel bi meslek olduğunu hissettiriyor. 6. sezonu çekilen dizinin her bir bölümü bir aksiyon filmi tadında ve vazgeçilmez bi yapımdır. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim şuan 6. sezonuna kadar çekilmiş ve 2007 yapımı bir dizidir.

Behzat Ç. (Yerli dizi)


Behzat Ç.
        Emrah SERBES'in aynı adlı eserinden çekilen dizi yayınlandığı günden beri yüksek bi izleyici kitlesine sahip. İnsanlar onu kendi içlerinden biri olarak görüyorlar ve bu samimi duruş onu daha da başarılı yapıyor. Türk televizyon tarihinin belkide en çok argo içeren dizi fakat tamda günümüzdeki hayattaki sayılarla aynı. biraz size konusundan bahsedeyim. Komiser Behzat mutsuz bi evlilik geçirmiş ve bir kızı olan evliliğini şiddetli geçimsizlik yüzünden sonlandırmak zorunda kalmıştır. Bu olay kızının ondan uzaklaşmasına uyuşturucu kullanmasına en sonunda da intihar etmesine sebep olmuştur(ki dizinin ilerleyen bölümleri intihar olamyabilir şüphelerini uyandırıyor.)Behzat kızının intiharından sonra akıl hastanesine düşmüştür ve herşeyde amirlerinin onu ordan kurtarmasından sonra başlar. Cinayet şubede her aradığını bulabilern Hayalet, cesetler üzerinde uzman Akbaba, biraz komik biraz odun biraz sert bi yardımcısı Harun, yakışıklı küpeli pekte işine yaramasada cinayetçi olan Selim, bilgisayar başında her işlerini halleden Eda, okumuş üniversiteli bilgili beyefendi Cevdet ile birlikte çözülmemiş olay bırakmamaktadır. Dizinin ilerleyen bölümlerini merakla bekliyoruz...